U dient eerst een dommel.com mobiel abonnement te bestellen via de rode bestelknop op www.dommel.com. Hierna ontvangt u binnen het uur, op het e-mail adres dat u opgaf bij uw bestelling, het contract dat u dient te tekenen. Samen met een kopie van voor- en achterzijde van uw identiteitskaart stuurt u het ondertekende contract terug naar schedom nv - sint-lambertusstraat 87 - 3401 landen, ingescand via order@dommel.com of per fax op 011 92 00 00. Op het ogenblik dat we deze documenten duidelijk leesbaar hebben ontvangen, wordt door ons uw sim-kaart per post opgestuurd.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Ik wil overschakelen naar dommel.com en wil mijn huidig mobiel nummer behouden. Hoe ga ik te werk?
Ik ben mijn pin-code vergeten. Wat nu?
veranderen van provider?
hoe vraag ik een verhuis aan?
Artikel details
Artikel ID: 26
Categorie: Dommel
Datum toegevoegd: 23-05-2015 20:06:52
Aantal bekeken: 1521
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.3/5.0 (61)