Bij uw bestelling geeft u aan dat u uw huidige nummer wenst te behouden. Wij zorgen ervoor dat uw huidige nummer wordt gekoppeld aan uw nieuwe dommel.com sim-kaart. Om uw dommel.com sim-kaart te activeren, gaat u naar http://www.dommel.com/login of belt u naar 1962 via een dommel.com mobiel of vast nummer. Vanaf alle andere netwerken belt u naar het nummer 011 92 00 00. (op werkdagen van 09:00 - 18:00). De dag na de activatie van de nieuwe sim-kaart (via de activatie procedure), zal u merken dat uw oude sim-kaart niet meer werkt. Vanaf dat ogenblik kan u van start op het dommel.com mobiele netwerk. Uw oude abonnement dient u zelf te annuleren. Dit kan door een e-mail te sturen naar uw vorige operator met de vraag uw abonnement stop te zetten met onmiddellijke ingang. Let op! Doe dit pas na activatie bij ons!

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Mijn simkaart is verdwenen of gestolen. Wat moet ik doen?
Wat is de activatie procedure voor mijn dommel.com sim-kaart?
Heeft u nog een andere vraag?
heeft u nog een andere vraag ?
Artikel details
Artikel ID: 27
Categorie: Dommel
Datum toegevoegd: 23-05-2015 20:07:47
Aantal bekeken: 633