Indien u 3 keer na elkaar de verkeerde pin-code intoetst, wordt uw sim-kaart automatisch geblokkeerd. Dit uiteraard omwille van veiligheidsredenen. Het volstaat om dan uw puk-code in te geven om uw sim-kaart te deblokkeren. Hiervoor heeft u 10 pogingen. Zorg er dus voor dat u het origineel kaartje rond uw sim-kaart bewaart. Hierop vindt u immers uw puk-code terug, op de achterzijde ervan.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Ik wil mijn pin-code wijzigen. Hoe doe ik dat?
Artikel details
Artikel ID: 28
Categorie: Dommel
Datum toegevoegd: 23-05-2015 20:31:36
Aantal bekeken: 354
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (14)