Ik wil mijn pin-code wijzigen. Hoe doe ik dat?

Oplossing

Op het ogenblik dat uw sim-kaart gedeblokkeerd is, dus als u uw correcte pin-code heeft ingegeven, kan u dit doen. Hiervoor toetst u **04**[oude code]*[nieuwe code]*[nogmaals nieuwe code]# U kan hier eveneens de handleiding van uw toestel gebruiken. U vindt deze informatie meestal onder de veiligheidsinstellingen.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Ik ben mijn pin-code vergeten. Wat nu?
Artikel details
Artikel ID: 29
Categorie: Dommel
Datum toegevoegd: 23-05-2015 20:32:44
Aantal bekeken: 722
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 2.3/5.0 (21)