Error 403 forbidden

Oplossing

De 403 FORBIDDEN error betekent dat je geen beginpagina in je public_html of de directory die je wil openen hebt geplaatst.

Een beginpagina moet altijd index.html of index.php heetten. Om deze error dus op te lossen, dien je de beginpagina van je website index.html of index.php te noemen.

Niet onbelangrijk: De index.html of index.php is hoofdletter gevoelig! Let er dus op dat je bestand geen Index.html of Index.php heet maar gewoon index.html of index.php.

Artikel details
Artikel ID: 53
Categorie: Delta Connect
Datum toegevoegd: 27-09-2016 05:11:09
Aantal bekeken: 138