Error backend Magento na update

Oplossing

Na het updaten van Magento verschijnt er bij veel gebruikers van Magento in de backend onderstaande melding:

“Your web server is configured incorrectly. As a result, configuration files with sensitive information are accessible from the outside. Please contact your hosting provider.”

Magento 1.9 of ouder

Je kan dit oplossen door het local.xml bestand de bestandsrechten 600 toe te wijzen. Deze file vind je in de map app/etc/ . Dit kan via de file manager of via een FTP programma. In de file manager heet dit “set Permission”, je selecteert het bestand en geeft de waarde 600 in, vervolgens klik je op “set Permission” waarna de bestandsrechten gewijzigd zullen worden.

Mocht je er niet uit komen dan staat onze helpdesk voor je klaar. Dit kan via de live chat of per ticket.

Magento 2.0

Je kan dit oplossen door onderstaande tekst aan het .htaccess bestand toe te voegen:

Order deny,allow

Deny from all

RewriteRule ^(.*)config.php$ - [F,L]

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Bestandsrechten aanpassen via FTP
Artikel details
Artikel ID: 54
Categorie: Delta Connect
Datum toegevoegd: 27-09-2016 05:12:38
Aantal bekeken: 159